3 februari 2010

Får inte tummen ur


Jag vet inte vad det är med mig. Får bara inte tummen ur. Ska packa den där BB-väskan och skriva några rader ett s.k förlossningsbrev...men det blir bara inte av. Har funderat i flera veckor på vilken väska jag ska packa i! Hahaha.

Nej, på fredag måste jag på stan och köpa grav-mjukisbrallor och amningsBH. Sen ska väskan packas!! Så är det bara. Annars får jag skylla mig själv när jag väl står där sen.


9 kommentarer:

tilda sa...

Varför bryta ett vinnande koncept, jag föreslår den rosa Resia påsen.. hahaha!

Sofie sa...

Jag får inte heller tummarna loss att packa den där väskan..
Förlossningsbrevet kände jag mig tvungen att skriva i måndags kväll eftersom att jag skulle till barnmorskan på tisdagen och hon frågar alltid om jag gjort det.. Så jag fick ner några rader på papper.. :P

Jasså, hade du bf 14e innan.. Jag hade 23e
Men visst kan vi satsa på 22e, blir jättebra. Och så ses vi i Ystad :) .. Men jag tror mer på typ den 6 mars för min del :/ Segt!

Personalen i Ystad verkar helt underbara.. När vi var på studiebesök kände jag att jag kunde stanna och föda på direkten.

HELENA sa...

Förlossningsbrev?? Vad är det? Jag hade nog bara toaväska med mig. Mormor längtar.

Jenny sa...

Magnus....nu är det dags att ta fram sopsäcken. :)

Ica sa...

Äh, det hör till att man skall rafsa ner lite grejer i farten ;-) Inte förrän tredje gången klarade jag att vara så förberedd :-)
Ett tips bara, köp en amningsbehå som är skön att sova i... de första veckorna behövs en sån, tro mig! Jag beställde från Minimundus.se, jättebilliga och toppenbra!! Inte snygg eller så men who gives a sh... kram och lycka till / Ica

MaddY sa...

Packa i nutella burken!

Magnus sa...

Big Mama Champion ska vara snäll nu.

MOE sa...

Ica, tack för tipset!

Sopsäckshistorien kommer förfölja dig darling :)

tilda sa...

Alltså Jenny, jag dog när jag läste ditt inlägg!! Hahahaha... Go big mama champion! SOPSÄCK SOPSÄCK