10 september 2007

Party för 4-åringar




Helgen försvann fortare än kvickt och plötsligt är det måndag igen.

I lördags var det äntligen dags för Tessis första egna barnkalas. Jag kan ju såklart inte bara köpa färdigtryckta inbjudningskort där man bara fyller i tid och datum. Sånt klarar inte jag, så det ska målas och skrivas allt för hand, trots att 4-åringarna nog skiter blankt i vilket. Sen ska det dekoreras.. denna gången blev det godis och ballonger hängande från taket i tunna snören. Sen ska det bakas..det blev en glasstårta med karamellfärgad glass i tre olika färger, uppbyggd i tre våningar och såklart dekorerad med godis.

Fem små knattar kom utklädda, de flesta till prinsessor och sen var partyt igång. 1 ½ timme känns som en evighet och man är ganska utpumpad efteråt. Men roligt hade de och jag insåg efteråt att jag har väldigt svårt att beräkna hur mycket mat och glass ett litet gäng 4-åringar äter. Vi hade högar med pannkakor och massa glass över...men men man kanske lär sig...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill se kort!!!

Anonym sa...

Det kommer babe!

:)

Anonym sa...

Härligt Olivia.....ser fram emot några bilder.
Mamma

Anonym sa...

Varför är jag inte förvånad:) på ett bra sätt alltså. Känns tryggt att du finns om jag en dag kommer på att "föröka" mig;)

Kram Fia

Anonym sa...

Vilken fin tårta....o vilka ljuvliga prinsessor.
Mamma