9 juli 2009

Slutspurten

Nu har det hänt grejer vill jag lova! En veckas semester för oss båda gjorde susen för projekt framsida. Men som vi har slitit! Det stora trädäcket lades på den varmaste dagen på året! Vi kämpade tappert för att vi skulle kunna sitta ute och fira Tessi som fyllde 6 år i söndags. Men då passade det på att regna! Det blev ju färdigt så visst kan det vara bra med lite eld i baken. Så ni får bara kika runt på bilderna och försöka bilda er en uppfattning om hur det ser ut.
Vi saknar fortfarande blommor och buskar i våra stenrabatter, men det ska bli ett nöje att få inhandla detta. En del krukor och lite krimskrams skall också införskaffas och det blir en sann belöning :)







































































4 kommentarer:

tilda sa...

Det har blivit så himla fint!!!!

Leonardo sa...

Otroligt vad fint det ser ut!!! Ska bli kul att komma ut och hälsa på er och se det live! Jag kan knappt fatta att ni gjort allt det själv! Hälsningar från Linn som sitter i skuggan i Costa Rica och surfar på iPhonen.

Ann & Love sa...

Jo nu är det Love anpassat ;-) verkligen stiligt, helt min stil. Love hade det så bra hos er sist och det gör mig lycklig. Njut nu av att fixa med "fixet" dvs blommor, krukor, ljuslyktor m.m. Varm kram ann, niklas och love.

Gittan T sa...

Wow!!!!Så himla snyggt alltihop. Ni har verkligen god smak!