29 juli 2008

Helgen som gick

I fredags bar det av norrut för mig och mannen. Vi tog flyget från Köpenhamn till Stockholm och sedan vidare till Sundsvall. Fröken Fia var snäll och hämtade sig med sin nya lilla racerbil. Vädret kunde inte varit bättre så vi sumpade väskorna och gick ut och drack drinkar på en uteservering. Alltid lika mysigt med Fia!

På lördagen tog vi en runda på stan och sedan lunch på en annan uteservering. Ja det var VARMT i norrland. Efter det hoppade Magnus och jag på ett tåg till Hudiksvall där vi blev upphämtade av en annan Sofia. Sen bar det av mot vischan -närmare bestämt Vattlång -om någon vet var det ligger. :)

Vi träffade Jenny och tillbringade eftermiddagen med att pimpla rödvin på Anna-Brittas altan. Mot kvällen bytte vi om till Cowgirls -och Magnus blev cowboy.... Det blev inte mindre varmt med boots och cowboyhatt!

Sen var det party med 65 andra utklädda norrlänningar! Det var så kul med flera kära återseenden. Efter som kameran fortfarande inte är återfunnen så får jag försöka leta bilder från andra och lägga ut senare.

Tack kära vänner för mysiga dagar!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tusen tack själv!! Det blev en mkt lyckad fest:)
Nu e det bara att kika tågbiljetter så att vi kan ha vår uppesittarkväll...*längtas*
Massa kramar//A-B