24 september 2007

Ålderstecken(!!!)

* Jag har börjat få en arg-rynka i pannan. (Botox säger jag bara)
* Jag kan inte sova för länge om mornarna..då känns dagen bortkastad.
* Jag är såå blödig. Kan inte se skadade barn på tv utan att grina.
* Jag förstår mina föräldrar..(om hur jäkla lat jag var i min ungdom!)
* Små mintpraliner och annat kärringgodis smyger sig ner i godispåsen.
* Jag LÄSER faktiskt buffé och andra matlagningstidningar.
* Jag tycker verkligen att tiden går så foooorrrtt.
* Ja och sist men inte minst...celluliter. Nu har de hittat plats på mina innelår också. :(

Ja, dagens sanning var detta. Gotta er....alla fräscha 18-åringar.

16 september 2007

Pappersbröllop


Grattis Linn och Ronnie! Ett år har gått sedan vigseln på stranden i Brasilien.

14 september 2007

Kulturell kväll

Så har man varit kulturell för hela året. Var nämligen på teater igår. "Kalla det fan du vill" hette den och gick på Intiman här i Malmö. Handlade om kulturkrockar och generationsklyftor..inget nytt på bordet alltså men jag fick mig ett gott skratt.


Alltid när jag är på teater eller musikaler och sånt blir jag så sugen på att stå på scen. Skulle verkligen vilja testa det en gång. Tycker det ser så roligt ut. Vem vet...kanske en dag? :)

Igår testade jag också pilates som gympaläraren på skolan har kört igång för de som vill. Det är ju en slagt meditativ styrketräning, alltså inget flås precis, men det känns i lår och rumpa idag vill jag lova. Så det kommer jag fortsätta med. Gratis är det också. :)

11 september 2007

crash boom bang

9.11
Den Stora katastrofdagen är det ju idag. Man kan ju inte låta bli att tänka på det. För att göra mig lite extra nojjig ska Magnus flyga från Boston till New York ikväll. Men men...det är bara att ta kontroll över ovälkomna hjärnspöken.


Miss you darling

10 september 2007

Prat/vin/prat/vin/prat



Efter prövningen med 4-åringarnas party var det äntligen dags för lite tjejmys. Syrran, Jenny och jag träffades på lördagseftermiddagen för att äta ost och dricka billigt (med ohh så gott vin) (det var förresten extremt billigt eftersom det var inhandlat av Jenny i Danmark). Vi har som alltid så himla kul och pratar om allt från djupa livsåskådningsproblem till mindre allvarliga saker som idiotiska kassörskor och ja, andra idioter i allmänhet. Förr i tiden var det mycket fokus på killar i våra långsnack....vem? när? hur?..ja ni vet. Men nu märks det att vi tagit ett kliv till i livskalendern. Ja, hur som helst så är det alltid lika underbart att ha dessa helger med prat prat prat och åter prat..oavsett vad vi lägger fokus på.

Tack brudar för en mysig helg...

Party för 4-åringar




Helgen försvann fortare än kvickt och plötsligt är det måndag igen.

I lördags var det äntligen dags för Tessis första egna barnkalas. Jag kan ju såklart inte bara köpa färdigtryckta inbjudningskort där man bara fyller i tid och datum. Sånt klarar inte jag, så det ska målas och skrivas allt för hand, trots att 4-åringarna nog skiter blankt i vilket. Sen ska det dekoreras.. denna gången blev det godis och ballonger hängande från taket i tunna snören. Sen ska det bakas..det blev en glasstårta med karamellfärgad glass i tre olika färger, uppbyggd i tre våningar och såklart dekorerad med godis.

Fem små knattar kom utklädda, de flesta till prinsessor och sen var partyt igång. 1 ½ timme känns som en evighet och man är ganska utpumpad efteråt. Men roligt hade de och jag insåg efteråt att jag har väldigt svårt att beräkna hur mycket mat och glass ett litet gäng 4-åringar äter. Vi hade högar med pannkakor och massa glass över...men men man kanske lär sig...

6 september 2007

På Jobb

Sitter på jobbet och slöar lite(!).. Snart är det dock snart slut på slöandet. Igår hade jag nämligen ett litet medarbetarsamtal med cheferna. Det gick hur bra som helst och de är nöjda som tusan (vilket ju känns grymt bra). Jag kommer snart att påbörja 3 olika kurser och jag fick veta att jag själv kommer att hand om de flesta personalfrågor. Hur gött som helst, det är ju det jag helst vill syssla med.

Annars trivs jag som fisken i vattnet...(ska bara förhandla upp lönen lite till så blir det kanon ;)

2 september 2007

Ulliga vänner


När jag kommer ut igenom dörren på mornarna är detta mina närmsta grannar.(Bilden är tagen från dörröppningen). Lite gulliga är de tycker jag minsann. Fråga Sofia, hon har varit inne och hälsat på. Jag har försökt att lägga ut en film på hela Sofias lammäventyr, men den var nog för stor för bloggspot att hantera. Synd!